40jaar

Wie jarig is… Die trakteert!

Deze zomer mogen wij maar liefst 40 kaarsen uitblazen. Veertig kaarsen die staan voor een flinke dosis kennis en de nodige ervaring. Veertig kaarsen op de taart die staan voor een leeftijd waar wij erg trots op zijn.

Om die trots én de bijbehorende feestvreugde te delen trakteert de jarige job.
Een verjaardagsfeest is immers niet compleet zonder…

Een Taart
Op 1 juli 1978 is Ary Dignum gestart met Ary Dignum verzekert ‘t! Als dank voor het vertrouwen in ons kantoor worden alle klanten van Dignum Verzekeringen & Hypotheken én RegioBank Schagen uitgenodigd om in de jubileumweek een overheerlijke slagroomtaart te komen halen aan de Nieuwstraat 51 te Schagen.Wij hebben dan een feestweek. Van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli, tussen 13.00 uur en 17.00 uur, staan de overheerlijke taarten voor u klaar. Maar er is meer.

Cadeaus
Als klap op de feestvreugde geven wij tijdens de actieperiode ook een aantal extra cadeaus weg. Althans, weggeven doen we het niet helemaal. Er zal wel iets tegenover moeten staan.

Flitsende RegioBank fiets
Wij hebben 2 RegioBank fietsen die wij graag weggeven aan nieuwe totaalrelaties van ons kantoor. Bent u al verzekeringsklant en wordt u ook RegioBank klant of bent u al RegioBank klant bij Dignum en wordt u ook verzekeringsklant – dan maakt u kans op 1 van deze flitsende fietsen.

U bent RegioBank klant – Breng uw verzekeringen onder bij Dignum Verzekeringen & Hypotheken. Profiteer van alle polissen onder 1 dak. Er zijn aantrekkelijke combikortingen oplopend tot 10%. U kunt dan gebruik maken van de handige Verzekeringsapp.

U bent reeds verzekeringsklant – Word ook een RegioBank relatie. Wij bieden duidelijke betaal- en spaarproducten. Voor de jonge spaarders hebben we Zilvervloot en JongWijs. Uiteraard hebben wij ook gratis internetbankieren en een RegioBank-app. Al uw bankzaken handig en overzichtelijk bij de hand.

Reischeque
Bent u al totaalklant bij ons, dan willen wij u bedanken voor uw vertrouwen! Wij verloten een reischeque ter waarde van € 750,–. Kom tijdens onze feestweek langs op kantoor en raad het geldbedrag. Degene die het geldbedrag raadt of er het dichtst bij zit, maakt kans op de reischeque.

Actievoorwaarden:

RegioBank klant, voorwaarden fiets:

  • De verzekeringen worden afgesloten binnen de actieperiode: 1 april tot 1 oktober 2018.
  • Er moeten minimaal 2 verzekeringen worden afgesloten.
  • Het getekende aanvraagformulier moet voor 1 oktober 2018 binnen zijn.
  • Uiterste ingangsdatum verzekeringen: 1 november 2018

Verzekeringsklant, voorwaarden fiets:

  • U opent bij RegioBank Schagen een spaarrekening met een inleg van min. € 500,–, met internetbankieren.
  • Bij een JongWijsrekening moet de min. inleg € 50,– zijn, met internetbankieren.
  • U opent bij RegioBank Schagen een betaalrekening met overstapservice en internetbankieren.

De trekking voor de RegioBankfiets vindt plaats na 1 oktober 2018. De winnaar van de reischeque wordt rond 01-08-2018 bekend gemaakt.