50 euro actie

Beste relatie,

We zijn heel blij met jou als verzekeringsklant
Wat ons betreft breiden we onze relatie uit. Want zeg nu eerlijk, Dignum is voor jullie lekker dichtbij en je hebt het gemak van alles onder één dak.
Hoe handig is het om jouw eigen bankadviseur te hebben, die jou kent en alles meteen snel en goed voor je regelt?

Wij kregen cijfer 9,4!
In september heeft de Consumentenbond de resultaten van de Bankenmonitor 2020 gepubliceerd.
Met rapportcijfer 9,4 komt RegioBank (opnieuw) het beste uit de bus in dit jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Tijd om te trakteren!

€ 50,- cash voor jou!
Open je een nieuwe RegioBank Betaalpakket met actieve Overstapservice?
Dan krijg je €50,- gestort op je nieuwe bankrekening, zodat je zelf kunt beslissen waar je dat aan uitgeeft. Best lekker in deze tijd.
Dat is nog niet alles; je krijgt ook een ZieSoap desinfectiespray cadeau, waarmee je je handen ontsmet en meteen lekker verzorgt.

De spelregels zijn simpel
Wanneer je een nieuw Betaalpakket met Overstapservice en een Spaarrekening opent bij RegioBank via ons kantoor, overhandigen we je meteen de ZieSoap desinfectiespray.
Zodra de Overstapservice in werking is, dit is meestal 15 dagen later, dan storten we € 50,- op de nieuwe Betaalrekening. Zonder poespas, zo simpel kan het zijn.

Wat is de Overstapservice?
Een uitkomst! Al jouw automatische incasso’s worden doorgeleid naar de nieuwe rekening en de betreffende bedrijven krijgen een seintje van de wijziging.
Het enige dat je zelf mag doen, is de werkgever of uitkeringsinstantie doorgeven dat je een ander rekeningnummer hebt. Ook daar kunnen we bij helpen.
Belangrijk is dat de tenaamstelling van de oude en de nieuwe rekening hetzelfde is. Wil je meer weten over de service? Lees hier verder.

Ben je overtuigd?
Mooi zo, dat horen we uiteraard graag!
Wij maken graag een afspraak. Bellen kan ook: 0224-298844
Uiteraard is ons kantoor netjes Covid-proof ingericht. We maken met veel plezier alles in orde!