VerzekeringsApp

Altijd uw verzekeringsgegevens dichtbij met de VerzekeringApp

Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw Combipolis onder handbereik!Dat kan met onze nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in de App Store en via Google Play kunt downloaden.

VerzekeringApp

Wat kunt u met onze VerzekeringApp?

 

  • Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u interactief uw  verzekeringszaken kunt regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct bij ons kan melden. Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer 088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie.
  • De App bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van ons kantoor zodat onze service nooit ver weg is. Ook kunt u met de inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week uw digitale polisdossier ‘Mijn Polissen’ raadplegen. Daarin vind u ook de actuele polisvoorwaarden.
  • En de App bevat ook uw groene kaart.

Beschikbaarheid

 

De VerzekeringApp is beschikbaar in een Apple of een Android versie.

Voor Apple : in iOS versie 5 te downloaden in iTunes AppStore of klik op deze link

Voor Android : versie 2.3.3 of hoger te downloaden in Google Play of klik op deze link

Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van onze VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij u de VerzekeringApp van harte bij u aan. Download hem nu!

De inloggegevens die u voor de VerzekeringApp nodig heeft, treft u aan op de Dignum polispas die u van ons heeft ontvangen. Wij wensen u veel gebruiksgemak van de VerzekeringApp en zijn bijzonder geïnteresseerd in uw ervaringen.