Over ons

Dignum Verzekeringen & Hypotheken is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in de regio met betrekking tot Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken voor particuliere en zakelijke relaties.

Als onafhankelijk assurantieadviseur vinden wij dat onze klanten iets extra’s verdienen. Daarom zijn wij dagelijks op zoek naar de beste en voordeligste manier van verzekeren. Want alleen op die manier kunnen wij belangen optimaal behartigen. Bijvoorbeeld met onze combipolis voor particulieren. Want die combineert bestaande en toekomstige particuliere schadeverzekeringen in één overzichtelijk geheel.

Voor alle bankzaken biedt Dignum, als zelfstandig adviseur van RegioBank, een groot assortiment aan bankproducten met heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Of het nu gaat om sparen, betalen, verzekeringen of andere financiële wensen, RegioBank heeft het in huis. RegioBank is groot geworden met sparen en staat bekend om haar gunstige tarieven. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. In de Consumentenbond Geldgids van augustus heeft RegioBank opnieuw de hoogste score gehaald met de Spaar-op-Maat Vrij. RegioBank is een bank zonder poespas en gedoe, solide en dichtbij. Waar je bankiert zoals je graag wilt. Loop eens binnen bij Dignum Verzekeringen & Hypotheken, Harmenkaag 1 te Schagen.

Dienstverleningsdocumenten