Particulieren

Verzekeren is noodzaak

Een aanrijding, brand, inbraak. Het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Ook als een ander door uw toedoen schade lijdt kan u dat veel geld kosten. Misschien meer dan u denkt.
Wat zijn de kosten van rechtshulp? En wat gebeurt er als u, of één van uw gezinsleden, slachtoffer wordt van een ongeval?

Wat verzeker ik wel en wat niet?

Tegen welke risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf. Wel raden wij u aan om, uiteraard vrijblijvend, advies bij ons in te winnen. Dit kunt u doen door middel van telefoon of e-mail. Desgewenst kan er ook een buitendienst medewerker op afspraak bij u langs komen.

Alles in één pakket?

Komt het u bekend voor: een ordner of doos vol polissen van allerlei verzekeringen, in de loop der jaren bij verschillende maatschappijen afgesloten. Verre van overzichtelijk en heel lastig in geval van schade.

Een goed alternatief is onze Combipolis Particulieren. Kijkt u maar eens naar de onderstaande voordelen van onze Combipolis:

  • U bent goed verzekerd bij één adviseur, geen dubbele dekkingen
  • U ontvangt direct premiekorting bij een combinatie vanaf 3 polissen
  • 80% no-claimkorting en extra bescherming tegen no-claim verlies bij de autoverzekering
  • U krijgt het gemak van gespreide betaling zonder daarvoor extra te moeten betalen
  • U kunt uw polissen altijd raadplegen via onze VerzekeringApp en Digitale Polismap

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel 0224 – 29 88 44 of stuur ons een e-mail aan info@dignumverzekering.nl. Wij zoeken het graag geheel vrijblijvend voor u uit.