RegioBank

Regiobank

Wij zijn uw bank

RegioBank. De nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. En daar zijn we trots op. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal.

Dichtbij en persoonlijk

Om dat waar te maken, werken we met Zelfstandig Adviseurs. Met meer dan 530 Adviseurs door heel Nederland, zorgen wij voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Een kantoor waar u makkelijk binnen kunt wandelen en te maken heeft met één vaste contactpersoon. Want bij ons krijgt u geen 0900-nummers, maar écht persoonlijk contact. Wij kennen u en u kent ons. Zo waarborgen we het onderling vertrouwen. En dat is essentieel om een goede bank te kunnen zijn.

Zonder poespas

RegioBank is een bank zonder poespas. Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is even belangrijk en krijgt advies op maat, wat de financiële situatie ook is. De Adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekent voor u een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven.

Klik onderstaand voor meer informatie over: