Schade melden

Als professionele tussenpersoon zijn wij betrokken bij onze klanten.

Juist op het moment dat u schade heeft worden wij graag zo spoedig mogelijk ingeschakeld om u bij te staan in een vlotte, correcte en professionele wijze van schade afwikkeling.

Het doorgeven van een schade kan telefonisch 0224 – 29 88 44 of per e-mail naar schade@dignumverzekering.nl, langskomen op ons kantoor is uiteraard ook mogelijk. Het schadeformulier kunt u hieronder downloaden en alvast invullen.

Het is ook mogelijk om uw schade Digitaal te melden via de VerzekeringApp of via Mijn Polissen, kijk voor meer informatie in onze Uitleg Digitaal Schade Melden.

Als u schade heeft aan uw voertuig en de dader is onbekend gebleven kan u op www.schadezonderdader.nl kijken of u in aanmerking komt voor het Waarborgfonds.

Ruitschade auto

Bent u WA Beperkt Casco of WA volledig Casco verzekerd en heeft u ruitschade aan uw voertuig dan adviseren wij u het herstel te laten verrichten door:

Als u de ruit bij één van de bovengenoemde bedrijven laat repareren is er geen eigen risico van toepassing, bij ruitvervanging wordt uw eigen risico met 50% verlaagd.