Stemmen

Samen Lokaal Betrokken

Naast het geven van goed advies en bieden van hulp bij schade, vinden wij het belangrijk om maatschappelijke initiatieven te steunen in onze omgeving. Vanuit de samenwerking met de coöperatie Nh1816 mogen wij een donatie doen aan een lokaal goed doel, dat zich inzet voor ziekte & handicap, educatie, cultuur of veiligheid. Samen een verschil kunnen maken, doen we door met elkaar de schouders eronder te zetten.

Inzendperiode

Vanaf 12 tot 26 februari 2019 heeft u de mogelijkheid uw favoriete goede doel aan te dragen. Daarna zal onze jury in beraad gaan en maken wij bekend welke drie goede doelen zullen deelnemen aan de stemronde.

Deze stemronde start 1 maart op deze actiepagina waarna u tot 21 maart de tijd heeft te stemmen op uw favoriete goede doel.

Als relatie van Dignum Verzekeringen & Hypotheken kunt u een goed doel aanbrengen. De stemronde is voor iedereen beschikbaar. U kunt er in de stemronde dus voor zorgen dat u en uw omgeving in actie komen voor het goede doel.

  • Het goede doel heeft een ANBI-status;
  • Het doel werkt lokaal (gevestigd binnen een straal van 20 km van de vestigingsplaats van ons kantoor);
  • Besteding van het goede doel is lokaal en bestemd voor het welzijn van de regio;
  • Goede doelen met religieuze of politieke doelstellingen komen niet in aanmerking.

Zodra het insturen van de tips voor goede doelen die aanspraak kunnen maken op een mooie donatie, start onze jury met de beoordeling van de ingestuurde goede doelen.

Zij checken de goede doelen aan de hand van de gestelde voorwaarden en hun gevoel bij de goede doelen. Deze jury is samengesteld uit personen die allemaal vanuit een ander oogpunt naar de goede doelen kijken. Zij stellen zich graag aan u voor!

Verzekerde Marjolein Deutekom: ‘Als geboren Schagenees en inmiddels al weer zes jaar trotse inwoner van deze prachtige stad, draag ik graag een maatschappelijk steentje bij. Met liefde zet ik me in voor de verenigingen waar ik lid van ben en voor goede doelen die dat hard nodig hebben. Ik ben bekend met wat er speelt en waar behoefte aan is. En dat is, denk ik, een mooie basis om zitting te nemen in deze jury. Ik vind het een eer!’

Rik de Jong, De Jong Notaris: ‘maatschappelijke betrokkenheid vind ik een heel belangrijk onderdeel binnen onze gemeente. Met elkaar de schouders onder een maatschappelijk project zetten is erg belangrijk voor het succes ervan. De goede doelen in onze plaats zijn veelal bij mij bekend waardoor ik verwacht een goede bijdrage te kunnen leveren aan het juryberaad.’

Adviseur Paul Dignum: ‘Ons kantoor heeft de mogelijkheid gekregen een mooie donatie te doen vanuit de Coöperatie Nh1816. Nh1816 Verzekeringen is onze partner in particuliere schadeverzekeringen. Wij vinden het heel mooi om samen betrokken te zijn bij onze maatschappij en samen een steentje bij te kunnen dragen aan een mooi goed doel in ons dorp.’

Klik hier voor onze actiepagina, Samen lokaal betrokken.