Verhuizing

Wij gaan verhuizen – Misschien heeft u het al gehoord of gelezen.
Dignum Verzekeringen & Hypotheken groeit. Daarom verhuizen we naar een ruim pand aan de Harmenkaag 1 in Schagen. Een mooie plek om verder te groeien, onze krachten te bundelen met anderen, maar vooral een plek waar we dichtbij u kunnen zijn en blijven.

Wat dit voor u, als klant, betekent?
Nóg meer service doordat we beter bereikbaar zijn en meer ruimte hebben om u te ontvangen. Verder blijft alles hetzelfde en kunt u op ons en onze medewerkers vertrouwen en bouwen zoals u dat gewend bent.

Maar er is meer.
Want deze verhuizing doen wij niet alleen. Uiteraard verhuist RegioBank mee, maar ook GAAF Advies accountants & fiscalisten en Makelaar Kim Boontjes verhuizen met ons naar de nieuwe locatie. Ook voor hen is er meer ruimte voor groei en professionalisering. Onze samenwerking wordt bovendien nog hechter, waardoor we u één plek bieden waar u terecht kunt voor al uw financiële vragen. Samen staan we sterk als financieel centrum.

De planning.
Wij gaan in de laatste week van september verhuizen. Per 1 oktober zitten we niet meer op de Nieuwstraat. Die dag zijn wij gesloten. Vanaf maandag 4 oktober is onze deur geopend op de nieuwe locatie. De verbouwing is nog niet volledig afgerond als wij het nieuwe adres betrekken, dit duurt tot eind oktober. Desondanks kunt u bij ons binnen stappen om zaken te regelen.

Wij hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen, neemt u dan vooral contact met ons op: info@dignumverzekering.nl

Een vriendelijke groet namens het team van Dignum Verzekeringen & Hypotheken,
Paul Dignum & Linda Dignum

Ons nieuwe adres is per 04-10-2021:
Harmenkaag 1
1741 LA Schagen